Nieuwsoverzicht


26-01-2019

Media en foto's op website

Vanaf nu werd onze website uitgebreid met een aantal filmpjes en foto's.

Je kan deze bovenaan in het hoofdemnu terugvinden onder "Media" en "Foto's". Zeker de moeite waard om deze ook eens te bekijken!

Lees meer

26-05-2018

Toelichting over ons nieuwe privacybeleid

De laatste dagen heeft u waarschijnlijk  wel meer mails ontvangen betreffende de nieuwe GDPR-wetgeving die van kracht is gegaan.

Ook wij willen u graag informeren wat wij doen met uw gegevens, dus hieronder een overzicht van welke gegevens wij tot onze beschikking hebben...

Lees meer

20-01-2018

Start van het nieuwe jaar!

Allereerst willen wij u onze beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar! Ook van 2018 willen we weer een goed jaar maken waarbij we ons ten volle inzetten voor u.

Start van het nieuwe jaar!

Lees meer

25-03-2017

Voorstelling Unlü

Wij werken reeds sedert enige tijd als exclusieve verdeler van Unlü voor België en willen u dan ook graag een kleine voorstelling geven van wat dit merk u te bieden heeft.

Voorstelling Unlü

Lees meer

21-01-2017

Nieuwe import

Sinds lang zijn wij gekend voor de import van kipwagens van Lambert, die wij met succes reeds meer dan 17 jaar over het ganse land verkopen.

Nu kunnen wij u met veel plezier melden dat wij, dankzij de bouw van onze nieuwe loods, nieuwe mogelijkheden gecreëerd hebben om u...

Nieuwe import
Lees meer

13-03-2015

Nieuwe website

Wij hebben een nieuwe website!

Na veel knutselen hebben we eindelijk een resultaat bereikt.

De oude website heeft zijn diensten bewezen en de nieuwe website zal ze voort zetten.

Nieuwe website
Lees meer