Occasies

Nieuwsoverzicht

Start van het nieuwe jaar!

Marc Strobbe 20-01-2018
Start van het nieuwe jaar!

Allereerst willen wij u onze beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar! Ook van 2018 willen we weer een goed jaar maken waarbij we ons ten volle inzetten voor u.

Begin december kon u onze stand bezoeken op de Agribex-beurs in Brussel. Ook dit jaar boekten we daar een groot succes. Hieronder enkele sfeerbeelden van onze stand. Zeker een aanrader om ons op de volgende editie eens een bezoekje te brengen!

Wij kunnen ook met plezier meedelen dat we ondertussen ook de producten en machines van Özduman kunnen aanbieden op de Belgische markt.

Hieronder een overzicht van wat wij onder andere kunnen aanbieden van Özduman.

- Gras- en graanzaaimachines: 2.5 tot 6 meter

- Maïsplanters: 4, 5, 6, 8 en 12 rijen

- Schijveneggen: gedragen, getrokken en hydraulisch opklapbaar van 2.5 tot 5 meter met schijvendiameter 510, 560 of 620 mm

- Triltandcombinaties van 1.70 tot 12 meter

- Cambridge walsen van 1.80 tot 6 meter

Profiteer nu ook van onze stock! Wij hebben heel wat materiaal in stock staan die onmiddellijk leverbaar is. Vanwege de stijgende olie- en grondstofprijzen voorzien wij dat er komend jaar prijsstijgingen zullen plaatsvinden op de markt. Om deze voor te zijn, is het dus belangrijk om niet te lang te wachten om uw materiaal te bestellen.

Tot slot willen wij u nog even doorverwijzen naar onze Facebookpagina waar u ook regelmatig onze laatste nieuwtjes kan terugvinden.

Mak er een mooi jaar van en we hopen u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen om u bij te staan in uw aankopen en herstellingen.